Pop-Up Run Blubber, prachtige route door het grootste stadspark van Amsterdam!
De leukste runevents op de mooiste plekjes
Pop-Up Run Blubber nu met 1,3 KM kinderloop!
4 november Amsterdamse bos
Pop-Up Run Blubber, lekker rennen door de blubber!
Inschrijving is geopend!

Inschrijving Pop-Up Run Blubber is geopend

Schrijf je hier in de Pop-Up Run Blubber!

Op zaterdag 4 november is het zover de Pop-Up Run Blubber 2017. De herfst is begonnen de eerste stormen hebben zich gemeld en er is al veelvuldig regen, tijd om lekker het bos in te trekken en de blubber op te zoeken. Wij hebben drie leuke routes uitgestippeld, één route van 13,3 KM één van 6,5 KM en één route voor de kinderen van 1,3 KM. We starten en finishen bij de de hoofdingang van het Amsterdamse bos naast de Boswinkel, bosbaanweg 5. Bij de start/finish vind je ook de startnummeruitgifte. Kleedkamers zijn ook beschikbaar aan de kop van het Amsterdamse bos.

De Pop-Up Run Blubber vindt plaats op zaterdag 4 november. De start en de finish zijn bnaast de boswinkel aan de bosbaanweg 5, bij de hoofdingang van het Amsterdamse bos. Er zijn drie afstanden te weten 1,3 km kinderloop, 6,5 km en 13,3 km. De kinderloop start om 10:30 uur, alle andere afstanden starten om 11.00 uur.

Kinderloop € 5,-, 6,5 km € 8,- en 13,3 km € 10,- na-inschrijving €2,00 extra.

Startnummers afhalen bij Runnersworld Amsterdamse Bos
Wanneer je voor 1-11 hebt ingeschreven voor de Pop-Up Run Blubber kan je je startnummer ophalen bij de Runnersworld Amsterdamse bos. Dit kan op donderdag 2-11 en vrijdag 3-11. Op zaterdag 4-11 staan alle startnummers die nog niet zijn opgehaald bij het de startnummeruitgifte in het Amsterdamse bos nabij de boswinkel, bosbaanweg 5.

Zeker zijn van een startbewijs? Schrijf je nu in!

 1,3 KM Kinderloop

 

6,5 KM Parcours

 

13,3 KM Parcours