Pop-Up Run Summer!
De leukste runevents op de mooiste plekjes
Pop-Up Run Summer, nu met leuke kinderloop!
15 juli Vondeltuin, Vondelpark, Amsterdam

Pop-Up Run - Summer - zondag 15 juli

Op zondag 15 juli gaan we weer heerlijk van de zomer genieten in het Vondelpark. We gaan los over 1, 2 of 3 rondjes door het park, lekker vlak dus volle bak. Wij zorgen voor een toffe warming-up, muziekje, een gezellige en toffe plek om voor en na de race te hangen en leuke aankleding. 

Bij je inschrijving is inbegrepen:

  • startnummer
  • elektronische tijdwaarneming
  • online uitslag
  • water/sportdrank
  • Vette warming-up
  • Leuke eindherinnering

Wil je zeker zijn van een startbewijs? Bevestig dan je deelname en schrijf je in

Startnummers afhalen
Wanneer je voor woensdag 11/7 hebt ingeschreven ligt je startnummer vanaf donderdag 12/7 klaar bij All4Running aan de Amstelveenseweg 130. Heb je op of na woensdag 11/7 ingeschreven dan ligt je startnummer op zaterdag 14/7 klaar bij All4Running. Ben je niet in de gelegenheid om je startnummer bij All4Running op te halen dan kun je op 15 juli  je startnummer ophalen bij de Vondeltuin. Wij zullen vanaf 10:00 uur voor je klaar staan!


Programma 

Donderdag 12/7 en Vrijdag 13/7
Startnummers liggen klaar bij All4Running (geldt voor deelnemers die voor woensdag 11/7 hebben ingeschreven)

Zaterdag 14/7
Startnummers liggen klaar bij All4Running (geldt voor deelnemers die zich voor zaterdag 14/7 hebben ingeschreven)

Zondag 15/7
10:00 uur Vondeltuin open, startnummers kunnen opgehaald worden
10:30 uur - start kinderloop
11:00 uur - start 1, 2 en 3 ronden
12:30 uur - prijsuitreiking bij de Vondeltuin
Locatie: Vondeltuin, Vondelpark 7, Amsterdam

Garderobe
Er is geen bewaakte garderobe. We zullen een plekje reserveren waar je een tas of jas kunt achterlaten echter is dit geen bewaakte plek.

Parcours
Het parcours is alom bekend, misschien al wel legendarisch of retro, vintage misschien. Ja we lopen 1, 2 of 3 ronden over de brede asfaltwegen van het Vondelpark.

EHBO
Er is een EHBO aanwezig tijdens het event.

Startnummer en tijdsregistratie 
Je startnummer bevestig je met veiligheidsspelden op buikhoogte op je shirt. Achterop het startnummer zit een chip voor de tijdsregistratie, deze chip mag niet afgedekt worden, dit kan problemen met de tijdregistratie veroorzaken. Schrijf voor de veiligheid achterop het startnummer je naam en noodtelefoonnummer en eventueel welke medicijnen je gebruikt. De uitslagen komen dezelfde dag nog online.

Safety first
Tijdens de Pop-Up events is een erkend EHBO team aanwezig. Wegen en paden op het parcours zijn niet afgezet, houdt daar rekening mee. Het gebied zal ook door anderen gebruikt worden. Geef andere park gebruikers de ruimte en loop zoveel mogelijk rechts. De looprichting tijdens de race wordt aangegeven door parcoursposten en met deze gele pijlen.  

Foto's
We proberen van zoveel mogelijk deelnemers een foto te maken. Foto's zullen een paar dagen na de Pop-Up in een album op facebook geplaatst worden. De foto’s worden gratis beschikbaar gesteld. Door je deelname geef je ons toestemming foto's te maken en te publiceren of te gebruiken voor promotionele doeleinden.

Respect voor de natuur
De Pop-Up Runs vinden plaats in de mooiste parken en natuurgebieden. We houden ze graag mooi. We proberen zo min mogelijk afval te produceren, geen schade te brengen aan het gebied waar we sporten en ruimen uiteraard alles netjes op. We rekenen erop uit dat onze bezoekers ons hier bij steunen.