Pop-Up Run Summer!
De leukste runevents op de mooiste plekjes
Pop-Up Run Summer, nu met leuke kinderloop!
15 juli Vondeltuin, Vondelpark, Amsterdam

De Pop-Up Run op je werk

Daag je collega's uit tijdens een hardloopwedstrijd bij jouw op kantoor of op een plek naar keuze, bijvoorbeeld een park of industrieterrein in de buurt. De Pop-Up bakfiets rijden we zo jouw bedrijventerrein op. We ontwikkelen een exclusief sportief event. Wij zorgen voor de vergunning aanvraag en de logistiek. En wat dacht je van een bootcamp of hardlooptrainingen in de aanloop naar het event? Of food- en koffietrucks op je event? 

Sporten met collega's is gezond, draagt bij aan een goede teamspirit en is tevens een perfecte gelegenheid om te netwerken. Nodig collega's uit van andere afdelingen en vestigingen, je leveranciers of vaste klanten en creëer je eigen sport- en netwerkevenement. Alles is mogelijk.

Tijdens onze evenementen is er aandacht voor de sportieve prestatie maar we hebben altijd veel aandacht voor een gezellige plek waar ontmoetingen plaats vinden en waar mensen na afloop graag ontspannen. Running Matters organiseert de Vondelparkloop, De Groene Marathon van Amsterdam, de WesterparkRun en De Pop-up Runs. Daarnaast verzorgen we hardlooptrainingen voor beginnende en gevorderde hardlopers.

Benieuwd naar wat Running Matters voor jouw organisatie kan doen? Informeer naar de mogelijkheden bij Marco Vreede via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. We horen graag van je.